maanantai 16. marraskuuta 2015

Liekkisukat ja inspismaisemia.

Heips!
Juuri sain valmiiksi ystävän pyynnöstä mustat sukat luonnonvalkoisilla liekeillä kokoa n. 41-43.

 Kiireessä napsin fotot ennen postilaatikolle ryntäämistä, joten valitettavasti ei nyt ole parempia tarjota. :D Langat 7-veljestä ja puikot 15cm puiset 3mm, resorissa 2mm alumiiniset.

 Liekit piirtelin itse ruutupaperille ja miusta se oli ihan mukava tapa tehdä tälläisiä sukkia ettei tule kahta kertaa aivan samanlaista paria. Aiemmin kun samalle ystävälle tein hänen pyynnöstään useampi vuosi sitten turkoosi-mustat versiot näistä ja olin aikaa sitten jo hukannut silloisen liekkikuvion mallin.


Yksi ilta kotiintallustellessani oli aivan pakko pysähtyä ja napsia muutamat kuvat puiden silueteista, minusta aivan ihanan näköisiä valoa ollessa enää vähän. Tuumin, että voisi jossain vaiheessa soveltaa omanlaiset sukat moisista puunrunko/metsämaisemistakin vastaavilla väreillä, nams.



-M

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan upeat! :) Mutta pakko kyllä sanoa, että mustien sukkien vääntäminen on sitä vihon viimeistä hommaa. :D Löysin semmoisen perinnesukka vihkosen ja aloin innolla kutomaan itselle mustasta seiskaveikasta kotipaikkakuntani sukkia. Sukat on siis muuten mustat, mutta niihin tulee kolme sinistä eri vahvuista raitaa. Halusin siinä sivussa opetella sen tekniikan, miten raidat saa menemään siististi tasan. Vitsit näitä projekteja alkaa olemaan jo sen verta paljon, että siskokin kysyi jo, että koska teen niistä blogin. Enhän mä nyt voi blogia noista pitää, kun saan niin harvakseltaan mitään valmiiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Olet niiiiiin oikeassa että mustaa on tympeä neuloa. Varsinkin jos kyseessä on jokin isompi miesten (tai voihan kyseessä olla nainenkin) koko, joka ei tunnu loppuvan koskaan. Tuli aivan hillitön hinku kahlata värikkäissä lankakerissä heti näiden sukkien jälkeen. :D Minullakin taisi tämä blogi olla horroksessa vuoden-pari tuossa välissä kun en vaan saanut aikaiseksi mitään julkaistavaa. Kannatan blogiajatusta siulle myös, linkkaa se sitten miulle jos perustat! :)

      Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)