lauantai 19. marraskuuta 2016

Tuotoksia syyskuu-marraskuu 2016

 Heippa!

Taas oli kertynyt valmistuneita tänne blogiin päivitettäväksi. Aika lähellä olen jo päässyt sitä tälle vuodelle uumoilemaani 11kg langanjalostusmäärää! Nimittäin tuossa laskeskelin 10kg 877g olevan nyt mittarissa. Yksi iso työ on edelleen kesken (ollut jo viimejoulusta lähtien, hnnnggh), mutta muita keskeneräisiä ei taida tällä hetkellä ollakaan. Tuokin iso työ on koristepeittoprojekti, joka oli tarkoitus tehdä avopuolisolleni joululahjaksi viime vuonna, josko se tälle vuodelle valmistuisi.. :D Tekemistä kyllä on jonottamassa jo aloitustaan, ei tylsää pääse tulemaan.

Luonnonläheiselle ihmiselle kirjoneulesukat omaa suunnitteluani. Tuon varren vettä symboloivan kuvioryppään olisin kyllä tehnyt ehkä toisin jos toisen kerran samanmoiset tekisin. Muuten olin kyllä näihin tyytyväinen, niin oli lahjan saajakin. :) 7-Veljestä ja 3mm puikot.

Opettelin Olgasukkien mallin. Nämä ovat sitä mukaillen tehdyt, kantapäähän jatkoin oman pään mukaan tuota pitsikuvioa. Lankoina on Adlibriksen Wool.

Ihanasti raidoittuvasta Regiasta piristyssukat ystävälle ja hänen jälkikasvulleenkin lämmikettä.

Hieman erikoinen vanulappukori! Kuulemma ajaa asiansa kylpyhuoneen kaapissa piristämässä. Lankoina Ice Yarnssin villasekoitteita.

Äidilleni lahjaksi voimakas turkoosi (kuva vääristää väriä) tuubihuivi/kauluri merinovillasta. Malli on oma, taas opin käytännön kautta jotain uutta.. :)

Äidilleni meni myös nämä tuplalangalla neulotut lapaset 7-Veljeksestä.

Tuplalankabuumi jatkuu, nämä kahdet lapaset tein kaksinkertaisesta Adlibriksen Socki -langasta. Tuotti pään vaivaa saada värejä kohdistettua ja luovuinkin siinä toivosta noiden toisten lapasten kohdalla. Alemmat tulivat itselleni käyttöön.


Avopuoliso tahtoi jostain syystä kruunusukat näissä väreissä. Ei muuta kuin sukkapuikkoja sudittamaan toisen vilkuillessa vähän väliä vieressä "no, joko on valmiit". :D

En vain kertakaikkiaan pääse eroon tuosta pikkupalmikkobuumista. :D 7-Veljestä nämäkin.

Projektikuvaa konelangasta neulomastani supervaltavasta huivista. Lempiväriäni on varmasti hyvin vaikea päätellä kuvasta.. :D

Toisetkin kruunusukat 7-Veljestä -langasta. Harmi ettei näistä tullut enempää kuvia räpsittyä kiireen vuoksi, olisi ollut kiva saada tuo kuvio paremmin esille kuvissakin.

Ja taas Olgamallia mukaillen tehdyt sukat.

Isänpäiväkorttia pohdin kuumeisesti isälleni ja virkkasin tälläisen örvelön, jolla oli sanoma mukanaan.

Perussukkia koossa 43 lähipiirin tarpeeseen. Muut 7-Veljestä, punaiset Adlibriksen Woolia.

Itselleni välipalatyönä uteliaisuudesta nämä polvisukat sirkusmaisissa väreissä. En ollut aiemmin tehnytkään mitään tästä langasta niin mielenkiinnolla nyt testailen miten käytössäkin esimerkiksi kestää. Varpaista varteen ja käänteisellä kantapäällä tehtynä, puikkokokona 2,5mm. Tuli ihan pirteät!


Voi juku, taitaa se 11kg langan jalostusmäärä mennä pian rikki tänä vuonna, mutta lienee osuvampi haaste josko saisin edistymään ihan reippaalla kädellä vielä alle puolessa välissä olevan aiemmin mainitsemani isohkon koristepeittoprojektin, siihen kun pitää kaikkiaan tehdä n. 550 virkattua ruutua niin hetken saa kyllä tehdäkin.. :D

-M

2 kommenttia:

  1. Tiedän niin ton tunteen, kun avopuoliso kytsii sukkia! :D Mulla on Kisulle valmistumassa sukat Regian 8-fädig langasta (Nautico color 08068) ruttuvarrella, mutta työ on tyssännyt viimesen sukan kantapäähän. Tuntuu etten saa lankoja kohdistettua sitten mitenkään ja tiedän, että mua jää vaivaamaan ne, jos/kun ne jäävät siten, että raidat eivät kohtaa... Argh! Noista on tullut mulle ihan ressin aihe, kun toinen jatkuvasti kyselee niiden perään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi ei! :D Joo aina ne keskeneräiset työt vielä osuu jostain silmiinkin ja tuumii että "pitäis tuokin tehdä..". Toi on muuten niin ärsyttävää jos koittaa kohdistaa värit ja ei jukra siitä ei tuu mitään! Olkoon voima kanssasi! :D

      Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)